2021 VAC Fall Assembly Agenda October 1-3, 2021 Virtual

Virtual			
<i>Friday</i> 5:00p 6:00 7:00	<u>Coctober 1</u> Registration Opens New GSR Workshop Committee Meetings I (Numbers indicate the Archives (20, 23, 35, 40) Conventions (6, 14, 27, 32) Grapevine & Literature (2, 3, 15, 33)	he DCM assigned to the Committee) Growth (24, 42, 44, 47) Public Information (10,18,37, 39)	
8:00 9:00	Finance & Budget Committee (11, 29, 36) Committee Meetings II (Numbers indicate to Coop w/ Intergroup (1, 16, 28, 43) Corrections (9, 17, 31, 41) Coop w/ Prof Community (4, 8, 13, 21)	the DCM assigned to the Committee) Treatment/Accessibilities (19, 22, 26, 38) Website (5, 12, 30, 45)	
11:00	Recovery Meeting		
<u>Saturday, October 2</u>			
7:00a	Recovery Meeting		
8:00 8:30	Registration Opens Assembly Convenes		
8:40	Officers' Reports (4 @ 3 min each)		
	Chairman:	Secretary:	
0.55	Alt Chairman: Treasurer: Special Assignment Coordinators' Reports (7 @ 3 min each)		
8:55	Archivist:	Newsletter Editor:	
	Arrangements:	Sound Engineer:	
	IT Coordinator:	Website Coordinator:	
	Mailing List:		
9:20	Committee Reports (11 @ 5 min each) Archives:	Cronovino & Litoraturo:	
	Conventions:	Grapevine & Literature: Growth:	
	Coop w/ Intergroup:	Public Information:	
	Coop w/ Prof Comm:	Treatment and Accessibilities:	
	Corrections:	Website:	
	Finance & Budget:		
	Adhoc Committee Reports (2 @ 5 min eac	ch)	
	Inventory Followup: By-laws Update:		
10:25	Break (15 min)		
10:40	Alternate Delegate's Report:		
10:45	Delegate's Report:		
11:15 11:45			
1:15p			
2:30	Break (15 min)	DCM Reports: 2, 5, 8, 10,11, 12, 13, 18, 20, 21, 24,	
2:45	Business Session	26, 31, 36, 37, 38, 40, 41, 43, 44, 47	
4:30 4:45	Break (15 min) Business Session		
5:45	Dinner (1.5 hours)		
7:15	Speaker Meeting:		
8:45 9:00	Break (15 min)	Werkehen Tenies	
9.00 10:30	DCM Reports (2 min) Recovery Meeting	Workshop Topics	
		New GSR Duties & Responsibilities (FRI & SAT ONLY)	
<u>Sunda</u> 7:00a	<u>y. October 3</u> Recovery Meeting	DCM/Delegate Sharing Session (For DCM's)	
8:30	Workshops II	AA Comes of Age 2.0: Unified in Love and Service	
9:45	Break (15 min)	Unity After Covid : hybrid meetings, newcomers, & service	
10:00	Ask-It Basket	Sponsorship : Recovery & Service Do's & Don'ts	
10:30 12:00	GSR Sharing Adjourn	Meeting Newcomers Where They Are: Modern 12th step	
12.00		v	